SituacióEns trobem al petit municipi de Calvinyà, situat al vell mig dels Pirineus a l'esquerra del riu Valira
a uns 1.013 metres d'altitud sobre la Capital de la Seu d'Urgell.     Pel Túnel del Cadí 

Per prendre aquesta ruta, un cop ens apropem a Barcelona, entrarem a l'autopista A-18, la qual ens portarà per Sabadell, Terrassa i Manresa (peatge). A l'altura de Sallent passarem a la carretera nacional i deixarem endarrere Puig-Reig, Berga i Bagà creuant finalment el Túnel del Cadí (peatge). Tot seguit trobarem un desviament cap a Puigcerdà que no ens interessa així que seguirem fins al pròxim encreuament on enllaçarem amb la N-260 prenent el sentit cap Andorra (cap a l'esquerra) ens portarà per Bellver i Martinet fins a la rotonda de la Seu d'Urgell. Agafarem el desviament cap a Calvinyà i conseqüentment cap a Cal Serni.


   
  
Des d'Andorra 

Un cop creuat el petit país i passada la frontera, només cal seguir la carretera fins arribar a la rotonda de la seu d'Urgell on seguirem direcció Puigcerdà, fins a la rotonda del Parc del Segre i els Bombers on realitzarem un canvi de sentit per trobar a el desviament de Calvinyà a uns 50m. Per Pons

Ruta alternativa als peatges, s'hi pot arribar des de Barcelona (A-2), Lleida o Tarragona (A-7). Venint des de Barcelona o Tarragona, cal prendre l'autopista marcada fins a l'altura de Martorell on enllaçarem amb la N-II direcció Lleida, per la qual creuarem igualada fins a trobar, a pocs km més un desviament senyalat cap Andorra a la nostra dreta. Un cop aquí passem per Copons, Calaf fins a Pons punt de trobada amb els que venen des de Lleida per la C-14 N-260. Seguint la ruta direcció Andorra. Fins arribar a la Seu d'Urgell on seguirem direcció Puigcerdà, fins a la rotonda del Parc del Segre i els Bombers on realitzarem un canvi de sentit per trobar a el desviament de Calvinyà a uns 50m.