Agro-Turisme


Activitats Turístiques


Quan el temps ens ho permet, podem acompanyar els nostres clients a recollir fruits salvatges, bolets, etc. i ensenyar-los a fer-ne confitures i conserves.
En temps de matança del porc també podem col.laborar en l'elaboració d'embotits, esquarterar el porc, triar-ne les carns, etc.



Ruta d'Art Contemporani


La ruta de l’art Contemporani ens porta a veure una sèrie d’escultures i murals que s’han creat per tal de significar i realçar alguns dels oficis d’ahir a pagès i que a través de l’artista Philippe Lavaill,
se’ls ha donat vida. Un recorregut per l’entorn de cal Serni, ens farà valorar la riquesa de l’art contemporani i ens recordarà aquells treballs d’antany al Pirineu.



Monument Escultòric a la Cuina del Pirineu


A través d’un cop d’ull al monument, i després d’una breu explicació sobre la grandesa d’aquesta font, homenatge als cuiners i cuineres del Pirineu i a la gastronomia de les contrades d’Andorra, Alt Urgell, Cerdanya i Pallars,
ens adonarem que l’artista i dissenyador Gerard Moliné, va saber donar forma a unes pedres que tenen més de 450 milions d’anys per transformar-les en un monument a la cuina i a la gastronomia úniques al món.