Espai benestar i salut

Us convidem a que conegueu el nou espai de benestar i salut de Cal Serni, on podreu gaudir d'un bany relaxant, sauna i diversos tractaments en un entor idíl.lic. Sigueu benvinguts!


SAUNA AMB CALOR INFRAROJA
La calor amb forma d'infraroig és la produida pel nostre cos i per tant la que millor absorbim. 
Diversos estudis han demostrat que una sessió de 15 min a temperatures suaus ( 40ºC a 60ºC ), aporta beneficis per la salut en persones amb malalties reumàtiques, lesions musculars o psoriasisi i acné a la pell.
Tracteu-vos  o senzillament gaudiu d'una sessió relaxant a la nostra sauna. La sessió s'acompanya de cromoterapia i nebulitzacions d'estractes vegetals.


HOT TUB " Un esplèndid bany en mig de la natura "
El hot tub és un tub, construit amb fustes disposades en forma de barril. L'aigua s'escalfa amb la calor que desprèn la llenya quan es crema.
El hot tub, permet gaudir d'un bany amb aigües calentes i lliures de clor amb finalitats terapèutiques o bé per plaer.


ELS NOSTRES TRACTAMENTS

A més de la sauna amb calor infraroja i el hot tub, també podeu sol.licitar el nostre servei de massatges i tractaments. Massatge relaxant (50 minuts )
Entrar en un estat de relaxació mitjançant la distenció del nostre cos ens ajuda a alliberar tensions físiques i emocionals i així poder sentir-nos millor.

Preu: 50€ *

Massatge relaxant (50 minuts )
Entrar en un estat de relaxació mitjançant la distenció del nostre cos ens ajuda a alliberar tensions físiques i emocionals i així poder sentir-nos millor.

Preu: 50€ *


Massatge ayurveda ( 50 minuts )
Originari de la medicina ayurvèdia de l'Índia. Incorpora herbes medicinals i olis calents per equilibrar els elements interns del cos. Estimula la circulació sanguínia i el sistema linfàtic, el que implica la neteja i la revitalització del nostre cos.

Preu: 60€ *

Massatge d'herbes de l'Alt Urgell 
( 50 minuts )
Es realitza amb pindes plenes de les nostres herbes del Pirineu escalfades amb oli. Les pindes permeten que les propietats curatives de les herbes penetrin a la nostra pell, mentre un agradable massatge ens relaxa. 

Preu: 60€ *


Massatge localitzat  ( 30 minuts )

A l'esquena, a les cames, o on es prefereixi. El de cames es pefecte per combinar-lo amb venes fredes.

Preu: 35€ *


Complements

Hot tub i sauna : 15€
Mascareta facial: 10€
Venes fredes: 10€
El servei de tovalloles, barnús i xancles: 6€